Haco

U kunt onze meubelen bezichtigen en uitproberen in onze meubelwinkel op de woonboulevard Kanaaleiland. De woonboulevard ligt pal naast de A12 afslag jaarbeurs en is dus erg makkelijk te bereiken. Haco Utrecht ligt ongeveer 50 meter naast Ikea welke vanaf de snelweg al te zien is.

Op de woonboulevard is het gratis parkeren!

Haco Utrecht bevind zich op de begane grond en is ongeveer 1000m2. Wij hebben complete woonkamers, slaapkamers, boxsprings, kinderslaapkamers, bankstellen, stoelen en veel bijpassende accessoires. Veel van onze meubelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze showroom kunt u goed zien in welke situatie de meubelen het best tot hun recht komen.

Meubelzaak Haco Utrecht verzorgd het bezorgen en/of monteren door heel Nederland. Ook leveren wij in Belgiƫ en Duitsland. Wij leveren en monteren onze meubelen met een eigen professioneel team bij u thuis mocht u daar behoefte aan hebben. Uiteraard kunt u ook de meubelen bij ons afhalen.

In de winkel bent u te allen tijde van harte welkom voor inspiratie of vragen over uw interieur. Ons enthousiaste en deskundige team en een kopje koffie staan altijd voor u klaar.