Lederland

Alleen het beste is goed genoeg, dat is ons devies. Daarom gebruiken wij alleen bovenhuidsleer voor onze lederen meubelen.

De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve leren banken, leren fauteuils en leren stoelen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al 25 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie en 8 jaar garantie op het leer.

Missie

Het is de missie van Lederland om de enige echte leerspecialist te zijn die daardoor als geen ander in staat is om een optimale bijdrage te leveren aan het leef- en woonplezier van haar (potentiƫle) klanten die de betere- en exclusievere leerkwaliteiten en zitmeubelen weten te waarderen. Lederland streeft naar 100% tevreden klanten.

Deskundigheid dichtbij

Lederland is te vinden op de belangrijkste woonboulevards van Nederland. Daar kunt u alle modellen uitgebreid bekijken en staan onze specialisten klaar om u te voorzien van een deskundig advies.