Nano Interieur

Nano Interieur: een absoluut unieke beleving op interieurgebied. Deze beleving ontstaat door het combineren van ruige unieke oude meubelen met bijvoorbeeld een strakke bank aangevuld met extravagante details.

Nano Interieur staat voor een combinatie van stoer, sober en chique. Door het gebruik van unieke meubelen hebben onze winkels u elke week wat nieuws te bieden. Dagelijks is een team van enthousiaste professionals bezig de juiste items te selecteren. Deze unieke stukken vinden hun oorsprong over heel de wereld en brengen zo een stukje van de wereld bij u thuis. Een regelmatig bezoek, al is het maar om inspiratie op te doen en een kop koffie te drinken is dan ook zeker de moeite waard.

Naast de unieke stukken omvat de Nano Interieur collectie uiteraard ook bijzondere meubelen die gewoon uit voorraad leverbaar zijn. Hoewel deze meubelen niet uniek zijn haalt u wel altijd iets bijzonders in huis. Ook voor bijzondere wensen en maatwerk bent u bij Nano Interieur aan het juiste adres. Of u op zoek bent naar een complete inrichting voor uw woning, kantoor of horeca gelegenheid, Nano Interieur heeft alle expertise in huis om al uw wensen te realiseren. Wij zien het als een uitdaging om steeds weer iets unieks te creƫren en om ieder interieur zijn eigen karakter te geven met die unieke Nano beleving.